Workshops

Bij Vormpost kun je creatieve workshops volgen! Wil je met een groepje van minimaal 4 mensen meedoen, dan is het ook mogelijk een datum buiten het huidige aanbod af te spreken, eventueel op locatie. Neem dan even contact met me op en we bespreken de mogelijkheden! 


Workshop linosnede

In deze 2 uur durende workshop guts jij je eigen stempel! Tijdens de workshop maak je met deze stempel inpakpapier, ansichtkaarten, of zelfs je eigen mini art-print. Ik zorg voor al het materiaal, net als koffie, thee en wat lekkers.
Er is plek voor 8 deelnemers.

Waar: Vormpost, Emmastraat 7 Velp
Prijs: €34,95
Data:

ZA 6 juli 10:00-12:00 uur
ZA 3 aug
 10:00-12:00 uur

Workshop boekbinden

Leer hoe je je eigen boekje kunt binden. Er komen verschillende bindwijzen aan bod, waar moet je op letten? Wanneer is welke bindwijze geschikt? Ik zorg voor al het materiaal, kom je ook?
Deze workshop duurt 2,5 uur.
Er is plek voor 6 deelnemers.

Waar: Vormpost, Emmastraat 7 Velp

Prijs: €39,95
Data:
Wordt na de zomer weer ingepland

Workshop collage

In deze workshop van 2 uur leer je over verschillende collage technieken. Je gaat naar huis met een uniek, zelfgemaakt kunstwerk! Er ligt lekker veel materiaal om te knippen en plakken, er is koffie, thee en wat lekkers. 
Er is plek voor 8 deelnemers.

Waar: Vormpost, Emmastraat 7 Velp

Prijs: €29,95

Data:
ZA 1 juni 10:00-12:00 uur
DO 22 aug 19:30-21:30 uur

Workshop haken voor beginners

In deze workshop van 2 uur leer je de basissteken van haken, en kijken we naar haakpatronen zodat je hierna de meeste projecten zelf kan aanpakken! Haaknaald en garen liggen voor je klaar, net als koffie thee en wat lekkers. Je gaat naar huis met je zelfgehaakte werkje, en een aantal patronen waar je thuis mee aan de slag kunt.
Er is plek voor 6 deelnemers.

Waar: Vormpost, Emmastraat 7 Velp

Prijs: €34,95
Deze workshop komt in het najaar weer terug


Inschrijven
* Als je je inschrijft ontvang je een mail met bevestiging, daarmee houd ik een plekje voor je vrij en ga ik ervan uit dat je komt! De betaling kun je in de winkel voldoen tijdens de workshop. 

De workshop gaat door vanaf 3 inschrijvingen. Als ik het onverhoopt moet annuleren dan krijg je uiterlijk 2 dagen van tevoren bericht.


Kan je niet op bovenstaande data? Maar wil je in de toekomst wel graag een workshop volgen? Vul hier je mailadres in en ik stuur je een mailtje wanneer er nieuwe workshop data bekend zijn.


Reacties 

“Mijn zoon (10) en ik hebben de workshop linosnede gedaan. Tessa liet ons eerst de mogelijkheden zien en gaf duidelijke instructies, hielp waar nodig. We hadden al snel een heel mooie kleine stempel. Ik vond het een ontdekking dat je je ontwerp in losse onderdeeltjes kunt maken en dan dus ook weer zoveel mogelijkheden krijgt door met verschillende kleuren te stempelen. Was een hartstikke leuke workshop!” 

— Marieke over de workshop linosnede

“Was zo leuk! Ik ga die van ons inlijsten!”

— Janneke over de workshop collage

 

“Was hartstikke leuk!! ­čśŹ”

— Corine over workshop collage

 

“Aanrader! Erg leuk om te doen, inspirerende begeleiding.”

— Saskia over de workshop collage

 

“Wat een leuke workshop! We werden hartelijk ontvangen door Tessa, en onder het genot van thee met lekkers kregen we duidelijke en inspirerende uitleg. En daarna zelf aan de slag, het leukste deel! Tessa gaf tips en tricks waar nodig, met haar grafisch vormgevers-oog maar wel zo dat je ontwerp echt van jou is! Ze laat je kennis maken met verschillende materialen en zorgt voor goed gereedschap en ruime werkplekken. Een aanrader dus! Ik heb mijn stempel al veel gebruikt thuis. Ook een leuke workshop voor creatieve/handige tieners.

— Daniëlle over de workshop linosnede

“Het was een inspirerende en gezellige ochtend, heerlijk om samen met andere creatievelingen aan de slag te gaan met collage. Tessa neemt je mee in de wondere wereld van deze uiteenlopende kunstvorm en helpt je waar nodig op weg. Verder is er materiaal genoeg: van vintage boeken tot kunsttijdschriften, voor ieder is er wat wils. Al knippend, scheurend en plakkend eindig je de workshop met een prachtige collage. Zeker een aanrader, of je nu een beginner of ervaren bent!

— Samantha over de workshop collage


Resultaten van de collage workshop


Resultaten van de linosnede workshop