Workshops


Workshops

Bij Vormpost kun je ook creatieve workshops volgen! Er is plek voor een klein groepje dus schrijf je snel in!


InschrijvenAls je je inschrijft ontvang je een mail met bevestiging, daarmee houd ik een plekje voor je vrij en ga ik ervan uit dat je komt!
De betaling kun je in de winkel voldoen tijdens de workshop. 


Kan je niet op bovenstaande data? 

Maar wil je in de toekomst wel graag een workshop volgen? Vul hier je mailadres in en ik stuur je een mailtje wanneer er nieuwe workshop data bekend zijn.

Workshop linosnede

In deze 2 uur durende workshop guts jij je eigen stempel! Tijdens de workshop maak je met deze stempel inpakpapier, ansichtkaarten, of zelfs je eigen mini art-print. Het materiaal ligt voor je klaar, net als koffie, thee en wat lekkers. Maximaal 6 personen.

Waar: Vormpost, Emmastraat 7 Velp
Prijs: €34,95

ZA 1 juli 10:00-12:00 uur

DO 6 juli 20:00-22:00 uur

Workshop Collage

In deze workshop van 2 uur gaan we helemaal los met verschillende collage technieken. Je gaat naar huis met een uniek, zelfgemaakt kunstwerk! Alle benodigdheden liggen voor je klaar, net als koffie, thee en wat lekkers. Maximaal 6 personen.

Waar: Vormpost, Emmastraat 7 Velp
Introductieprijs: 
van €29,95 voor €19,95

ZA 3 juni UITVERKOCHT

DO 15 juni 20:00-22:00 uur

Workshop Boekbinden

In deze workshop van 2,5 uur maak je je eigen notitieboekje! We maken een boekje met een met garen gebonden rug, en een zwitserse omslag. Het materiaal ligt voor je klaar, net als koffie, thee en wat lekkers. 

Binnenkort data bekend


Workshop haken voor beginners

In deze workshop van twee uur leer je de basissteken van haken, en kijken we naar haakpatronen zodat je hierna de meeste projecten zelf kan aanpakken! Haaknaald en garen liggen voor je klaar, net als koffie thee en wat lekkers.

Binnenkort data bekend

Binnenkort ook workshops bij Vormpost, houd de website in de gaten of check de vormpost instagram